Η στρατηγική συνεργασία της Softweb με την Delphi Art LTD

cache_876x3000_Analog_medium_244289_29826_942020.jpgSoftweb® και η Delphi ART LTD ενώνουν τις δυνάμεις τους σε μία στρατηγική συνεργασία που αλλάζει τα δεδομένα στην Κυπριακή αγορά.

Η Delphi ART LTD ιδρύθηκε το 1999 στην Κύπρο ως εταιρεία συμβούλων που ειδικεύεται στην Σχεδίαση Ιστοσελίδων και Διαδικτυακών Λύσεων. Το φάσμα των υπηρεσιών της περιλαμβάνει, επιπλέον, πλάνα φιλοξενίας και μια εκτεταμένη σειρά λύσεων πληροφορικής και προϊόντων από κορυφαίους προμηθευτές, όπως η Microsoft και οι Network Associates Inc.

Η Softweb® ιδρύθηκε το 2008 και πλέον αποτελεί ηγέτη στον χώρο του Web και Mobile επιχειρηματικού λογισμικού στην ελληνική αγορά, έχοντας διακριθεί σε εγχώριο αλλά και διεθνές επίπεδο. Το "Pocketwarp" αποτελεί την καινοτόμα τεχνολογική βάση της εταιρείας, η οποία στοχεύει στην ενοποίηση των πολυσύνθετων back-end συστημάτων (ERP, CRM, web/mobile CMS, κτλ.) των σύγχρονων επιχειρήσεων με διαδικτυακές πλατφόρμες και mobile εφαρμογές.

Το άθροισμα της εγκατεστημένης βάσης της Softweb® και της Delphi ART LTD ξεπερνάει τους 900 πελάτες, καθιστώντας αυτή τη στρατηγική συνεργασία πολλά υποσχέμενη για τον κλάδο παροχής τεχνολογικών υπηρεσιών. Πρόκληση για τις δύο εταιρείες αποτελεί η ενίσχυση του ψηφιακού μετασχηματισμού των επιχειρήσεων στην Κύπρο, παρέχοντάς τους συνδυαστικές τεχνολογικές λύσεις και καινοτόμα προϊόντα με σκοπό να αυξήσουν την παραγωγικότητά τους.