Β2Β eCommerce

Κατασκευή B2B eCommerce για τον
εκσυγχρονισμό της παραγγελιοληψίας σας

Εξυπηρέτηση Αντιπροσώπου

Χρήση βέλτιστων πρακτικών για την παροχή ενός ιδιαίτερα χρηστικού περιβάλλοντος στον αντιπρόσωπο. Εύκολη εύρεση προϊόντων μέσω αναζητήσεων, γρήγορη διαδικασία παραγγελίας και αναπαραγγελίας μέσω απλών διαδικασιών.

Εύκολη Διαχείριση

Δυναμική και αυτοματοποιημένη ανανέωση της αναλυτικής παρουσίασης των προϊόντων σας. Δυναμική ενημέρωση αποθέματος, προϊοντικών πληροφοριών και εμπορικών πολιτικών, μέσα από το σύστημα μηχανογράφησης (ERP) της εταιρίας.

Ολοκληρωμένη Διασύνδεση

Σύνδεση του b2b e-commerce με τα συστήματα μηχανογράφησης (ERP) της επιχείρησης σας, αξιοποιώντας όλες τις πληροφορίες των προϊόντων σας, τις πληροφορίες των αντιπροσώπων, καθώς και τον εμπορικών πολιτικών που ισχύουν.

Εξατομικευμένες Λύσεις

Αξιοποίηση των προδιαγραφών σας για την παροχή μιας λύσης που ταιριάζει στις ανάγκες και τις διαδικασίες της εταιρίας σας. Συμβουλευτική για την επιλογή χρήσιμων δυνατοτήτων που βελτιστοποιούν την λειτουργικότητα του B2B eCommerce σας.

Διαχρονική Επένδυση

Χρήση τεχνολογιών ανοικτού κώδικα διεθνούς εμβέλειας στην υλοποίηση του B2B eCommerce σας για σταθερότητα και δυνατότητα διαρκούς επεκτασιμότητας, διασφαλίζοντας την μέγιστη αξιοποίηση και την διαχρονικότητα της επένδυσης σας.

Κέρδισε

Συνολική Εταιρική Αναβάθμιση

Ενίσχυση της ψηφιακής αναβάθμισης της επιχείρησης, αυτοματοποιώντας διαδικασίες και παρέχοντας άμεση και έγκυρη ενημέρωση. Επένδυση στην εξέλιξη, επιλέγοντας ένα εργαλείο με δυνατότητες συνεχούς επεκτασιμότητας και σταθερότητας.

Βελτιστοποίηση Διαχείρισης Πωλήσεων

Άμεση ενημέρωση των αντιπροσώπων για προσθήκη και ανανέωση παραγγελιών, με ευκολότερη αναγνώριση και εξάλειψη πιθανών λαθών στην διαδικασία παραγγελιοληψίας. Άμεση αξιοποίηση νέων προϊόντων και εμπορικών πολιτικών για βελτίωση της διαχείρισης των πωλήσεων.

Αύξηση Ευκαιριών Πωλήσεων

Ενίσχυση της εξωστρέφειας της επιχείρησης, αξιοποιώντας την πολυγλωσσική λειτουργία για επέκταση σε νέες αγορές στόχους. Δυνατότητες προώθησης επιλεγμένων και νέων προϊόντων με χαμηλότερο κόστος και δημιουργία εξατομικευμένων εκστρατειών προς επιλεγμένους συνεργάτες για αύξηση των ευκαιριών πωλήσεων.

Θέλετε να μάθετε περισσότερα
για την δική σας περίπτωση;

Κλείστε μία συνάντηση >