Η Ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies προκειμένου να μπορούμε να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.

M-Commerce

  • 23 Φεβ, 2016

Η SOFTWeb® διασύνδεει απόλυτα το ηλεκτρονικό σας κατάστημα με μια native mobile εφαρμογή (iOS & Android) βασισμένη στην τεχνολογία Pocketwarp.

Με την λύση «M-Commerce PWApp» επιτυγχάνεται η απόλυτη διασύνδεση του ηλεκτρονικού σας καταστήματος με τo mobile commerce app, με αποτέλεσμα η διαχείριση του mobile περιεχομένου και λειτουργιών να γίνεται από το διαχειριστικό περιβάλλον του e-shop της εταιρείας σας. Με αυτό το τρόπο, μειώνεται το διαχειριστικό κόστος και η όποια χρονοβόρα εκμάθηση ενός νέου διαχειριστικού για τις mobile εφαρμογές.

Εκμεταλευτείτε τις λειτουργικότητες που παρέχουν οι mobile εφαρμογές και αποκτήστε το πιο άμεσο marketing εργαλείο για την ηλεκτρονική σας επιχείρηση. Οι πελάτες σας έχοντας «κατεβάσει» την mobile εφαρμογή του ηλεκτρονικού καταστήματος σας, θα λαμβάνουν τις ειδοποιήσεις (push-notifications) που του στέλνετε προκειμένου να τους ενημερώσετε άμεσα για τα νέα και τις προσφορές που επιθυμείτε.

Με το «M-Commerce PWApp» μπορείτε να επιταχύνετε το κύκλο πώλησης του ηλεκτρονικού σας καταστήματος. Δώστε στον καταναλωτή σας τη δυνατότητα να πλοηγηθεί στο M-Commerce σας ευχάριστα με το smartphone ή/και το tablet του εύκολα και γρήγορα.

Υιοθετώντας την λύση «M-Commerce PWApp» θα βελτιώσετε την κατάταξη εμφάνισης του Eshop σας στα αποτελέσματα της Google αξιοποιώντας τα νέα δεδομένα και απαιτήσεις SEO (Search Engine Optimization) της Google για την ιεραρχία στη μηχανή αναζήτησης.

Eπικοινωνήστε μαζί μας για το καινούργιο σας project

Η κα. Voula Patoulidou παρουσιάζει τον επίσημο τουριστικό οδηγό της Θεσσαλονίκης Thessaloniki Travel by Softweb στη… https://t.co/0jFFuFEHaf
New opportunities, new partnerships, at the sharp edge of applied IT solutions technologies. https://t.co/l0vQ9txu2Y
Παρών στο επενδυτικό συνέδριο του #ΣΕΒ "Σχεδιάζουμε το μέλλον με επενδύσεις". #softweb #sev #innovation #investments #greece🇬🇷 #europe
Στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής μας Ευθύνης υποστηρίζουμε το ΚΜΟΠ –Κέντρο Μέριμνας Οικογένειας και Παιδιού-... https://t.co/cBmqUfYXb7
Follow SoftWeb on Twitter
Καλέστε μας
+30 2312 206 406

ΖΩΝΗ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ
Κτιριακό Συγκρότημα Ganas & Ganas
Κτίριο Γ', 2ος όροφος
9ο χλμ Θεσσαλονίκης - Θέρμης
Ελλάδα

+30 211 850 8385

Γεωργίου Παυλάτου 11
Αθήνα
Ελλάδα

Εγγραφείτε στο δελτίο νέων μας