espa-el

Οι Softweb λύσεις με μία ματιά

Επένδυση στον Ψηφιακό Μετασχηματισμό

των σύγχρονων επιχειρήσεων

Business Suite (BS)

Κλάδοι εφαρμογής: Χονδρική πώληση & εμπορία 

Το πιο σύγχρονο ψηφιακό εργαλείο για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις. Η ναυαρχίδα της εταιρείας Business Suite, αποτελεί μια ολοκληρωμένη επιχειρηματική λύση που βασίζεται σε state of the art τεχνολογίες με Omnichannel πρακτική.
Με την αξιοποίηση του Business Suite, εξασφαλίζεται η ενιαία ψηφιοποίηση των απαραίτητων ροών εργασιών σε όλα τα διαθέσιμα κανάλια, Web και Mobile (iOS & Android).
Η εφαρμογή είναι τυποποιημένη και επιτρέπει την ψηφιοποίηση των λειτουργιών της επιχείρησης σε επίπεδο: Κύκλωμα Πωλήσεων, Παραγγελιοληψίας, Διαχείριση Πωλητών, Marketing / Ενημέρωση, BI Intelligence & Reporting, εταιρικά Workflows.

Softweb HR Request For Approval (SW-HR-RFA)

Κλάδοι εφαρμογής: Όλοι οι κλάδοι 

Το Softweb HR Request For Approval, είναι μια τυποποιημένη εφαρμογή η οποία στοχεύει στην βελτίωση της επικοινωνίας και καθημερινότητας των εργαζομένων σε έναν οργανισμό. Παρέχει την δυνατότητα καταγραφής και διαχείρισης των αιτημάτων στελεχών (π.χ. άδειες, εξοδολόγιο, αγορά υλικού, απουσία από την εργασία, γενικά αιτήματα κτλ) μιας επιχείρησης με εύχρηστο & γρήγορο τρόπο, καθώς και τη δυνατότητα απομακρυσμένης έγκρισης/απόρριψης χωρίς γεωγραφικό ή τεχνικό περιορισμό. Επιπλέον δίνει την δυνατότητα για άμεση ενημέρωση των στελεχών για διάφορες ανακοινώσεις ή νέα της επιχείρισης.

Audits

Κλάδοι εφαρμογής: Ναυτιλιακές, Συντήρηση μηχανών, Merchandising 

Το Audits πρόκειται για mobile λύση με στόχο τον άμεσο έλεγχο διαφόρων διαδικασιών με εύκολη και γρήγορη διεκπεραίωση παντός τύπου επιθεωρήσεων από κινητές συσκευές.

Ψηφιακό λογιστήριο

Κλάδοι εφαρμογής: Λογιστές

Το “Ψηφιακό λογιστήριο” αποτελεί μια καθετοποιημένη mobile λύση για τον κλάδο των λογιστών, η οποία δίνει την δυνατότητα άμεσης και ψηφιακής επικοινωνίας μεταξύ του λογιστού και των πελατών του. Μέσα από την λύση, το λογιστήριο έχει την δυνατότητα να διαχειριστεί ψηφιακά και κατ’ επέκταση γρηγορότερα τα αιτήματα των πελατών του. Επιπλέον, δίνει την δυνατότητα για έγκυρη και on-the-go ενημέρωση των πελατών του οποιαδήποτε στιγμή και από οπουδήποτε.

Ψηφιακό συνεργείο

Κλάδοι εφαρμογής: Συνεργεία (αυτοκινήτων, μοτοσυκλετών κτλ.)

Μετατρέποντας το συνεργείο σε “ψηφιακό”, οι επιχειρηματίες έχουν τη δυνατότητα να αποκτήσουν μία ολοκληρωμένη πλατφόρμα για τη διαχείριση και τον προγραμματισμό των καθημερινών τους διαδικασιών. Παράλληλα, προσφέρουν στους πελάτες τους άμεση ενημέρωση 24/7 και ένα πλήρως ενημερωμένο ψηφιακό βιβλίο service σε Android & iOS mobile εφαρμογές.

Customer Services Management (CSM)

Κλάδοι εφαρμογής: Εταιρείες παροχής υπηρεσιών (π.χ. μασαζ, κομμωτήρια, δικηγόροι κτλ)

Το Softweb CSM απλοποιεί το έργο των επαγγελματιών και διευκολύνει την επικοινωνία με τον πελάτη σε μια εποχή που η ψηφιακή επικοινωνία είναι αναγκαία. Ο πελάτης έχει την δυνατότητα να ενημερωθεί από τον συνεργάτη του για διάφορα θέματα άμεσα και ψηφιακά όπως επίσης να προγραμματίσει συνάντηση μαζί του οποιαδήποτε στιγμή και από οπουδήποτε.

Exhibition Explorer Suite (EXS)

Κλάδοι εφαρμογής: Εμπορικές και βιομηχανικές εταιρείες 

Το EXS αποτελεί μια mobile λύση που σχεδιαστεί για εταιρείες που λαμβάνουν μέρος σε εκθέσεις. Αυτό το app, τους δίνει τη δυνατότητα δομημένης συλλογής και αποδελτίωσης δεδομένων σε επίπεδο ειδών/προϊόντων από διάφορους προμηθευτές με απλοποιημένο και αυτοματοποιημένο τρόπο. Επιπλέον, δίνεται η επιλογή συγχρονισμού των δεδομένων που έχουν καταγραφεί με το αντίστοιχο ERP της εκάστοτε εταιρείας.

HO.RE.CA. Suite

Κλάδοι εφαρμογής: Ξενοδοχεία, Εστιατόρια, Καφέ 

Η HO.RE.CA. Suite την δυνατότητα ψηφιακής παραγγελιοληψίας και κρατήσεων. Περιλαμβάνει λειτουργικότητες σε επίπεδο ενημέρωσης, booking services, dine-in, delivery & take-away. Παράλληλα, ο χρήστης μπορεί να ενημερωθεί για διάφορα θέματα που αφορούν την επιχείρηση σε πραγματικό χρόνο.

Softweb Commerce

Κλάδοι εφαρμογής: Εμπορικές εταιρείες

To Softweb Commrece αποτελεί μια τυποποιημένη προϊόντική λύση της Softweb η οποία καλύπτει πλήρως τις ανάγκες για το ηλεκτρονικό εμπόριο. Περιλαμβάνει πλήθος λειτουργιών (modules) που μπορούν να συνθέσουν την ιδανική λύση ανάλογα με τις ανάγκες του εκάστοτε πελάτη.

WMS Mobile Client

Κλάδοι εφαρμογής: Εταιρείες με αποθήκη/-ες

Πρόκειται για Android mobile λύση που καλύπτει την διαχείριση όλων των βασικών λειτουργιών της αποθήκης σε απόλυτη διασύνδεση με ένα ERP ή WMS σύστημα.

Hospitality Transfers Tool

Κλάδοι εφαρμογής: Μεταφορικές εταιρείες

Πρόκειται για web λύση με στόχο την διαχείριση και οργάνωση των αιτημάτων μετακίνησης μεταξύ ξενοδοχειακών μονάδων και εταιρειών μετακίνησης (transfer companies).

Θέλετε να μάθετε περισσότερα
για την δική σας περίπτωση;

Κλείστε μία συνάντηση >