16.05.2024

Η Softweb, ένας από τους κορυφαίους παρόχους Web και Mobile τεχνολογικών λύσεων με εξειδίκευση στην ανάπτυξη επιχειρηματικών λογισμικών, ανακοινώνει τη διεξαγωγή εκδήλωσης στην πρωτεύουσα της Πελοποννήσου, την Πάτρα, με θέμα “Γιατί ο Ψηφιακός Μετασχηματισμός αφορά άμεσα την Μικρομεσαία εταιρεία της Περιφέρειας”.

Η εταιρεία, έχοντας διαρκή δέσμευση για την υποστήριξη των ελληνικών επιχειρήσεων, αναγνωρίζει την κρίσιμη σημασία του ψηφιακού μετασχηματισμού για την ανταγωνιστικότητα και την ανάπτυξη των Μικρών και Μεσαίων Επιχειρήσεων (ΜΜΕ).

Αποδεχόμενοι ότι η τεχνολογία εξελίσσεται ραγδαία, η Softweb διοργανώνει συχνά ενημερωτικές εκδηλώσεις σε μεγάλες πόλεις της περιφέρειας. Έχει ήδη πραγματοποιήσει με μεγάλη απήχηση δράσεις σε Αλεξανδρούπολη, Κρήτη και Βόλο, με στόχο να βοηθήσει τις ΜμΕ να παραμείνουν ενημερωμένες και να υιοθετήσουν ψηφιακές λύσεις που μπορούν να τις ωφελήσουν.

Εκδήλωση στην Πάτρα

Η εκδήλωση στην Πάτρα θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 27 Μαΐου στις 18:30 με κεντρικό ομιλητή τον κ. Χατζηγεωργίου Δημήτρη, Εμπορικό Διευθυντή της Softweb.

Ο κ. Χατζηγεωργίου θα αναλύσει την αναγκαιότητα άμεσης υιοθέτησης του Ψηφιακού Μετασχηματισμού από τις εταιρείες της Περιφέρειας και θα παρουσιάσει τη σύνδεση του με λύσεις Νέων Τεχνολογιών που αξιοποιούν τις σύγχρονες πρακτικές και τάσεις της παγκόσμιας αγοράς. Τέλος, θα ενημερώσει για τα επιδοτούμενα προγράμματα που είναι διαθέσιμα και μπορούν να αξιοποιήσουν οι Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις.

Η Softweb εντάχθηκε στο πρόγραμμα ΟΠΑΠ Forward!
Ανακοίνωση έναρξης διαπραγμάτευσης κοινών ονομαστικών μετοχών στην ΕΝ.Α. Plus