28.09.2023

Θεσσαλονίκη 28.09.2023

Στην Softweb, πιστεύουμε στα νέα ταλέντα και τους παρέχουμε ευκαιρίες για να αναδειχθούν. Όχι μόνο στα λόγια, αλλά και με πράξεις!
Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι ο κος. Ασημακόπουλος Αλέξανδρος, CTO της Softweb, τιμήθηκε με τον τίτλο του «Καλύτερου Επόπτη Πρακτικής Άσκησης» για το ακαδημαϊκό έτος 2021-2022 στην Τελετή Βράβευσης Πρακτικής Άσκησης του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, που έλαβε χώρα χθες, Τετάρτη 27 Σεπτέμβρη!

Υπό την καθοδήγηση του κ. Ασημακόπουλου, οι ασκούμενοι απέκτησαν πολύτιμες γνώσεις για τον κλάδο και πρακτική εμπειρία που θα χρησιμεύσει ως γερή βάση για τη μελλοντική τους σταδιοδρομία.

Αυτή η διάκριση όχι μόνο υπογραμμίζει την εξαιρετική αφοσίωση του κ. Ασημακόπουλου στην καθοδήγηση και την υποστήριξη της επόμενης γενιάς επαγγελματιών, αλλά υπογραμμίζει επίσης την ακλόνητη δέσμευση της Softweb για την καλλιέργεια ταλέντων και την προώθηση μιας κουλτούρας καινοτομίας.

Ως ένας από τους συνιδρυτές της Softweb, ο κ. Ασημακόπουλος έπαιξε καθοριστικό ρόλο στη διαμόρφωση του οράματος και της κουλτούρας της εταιρείας από την ίδρυσή της. Ο διπλός του ρόλος τόσο ως Διοικητικό Στέλεχος όσο και ως μέντορας αντανακλά τη βαθιά ριζωμένη πεποίθηση της Softweb ότι η επιτυχία δεν μετριέται μόνο από τα εταιρικά επιτεύγματα αλλά και από τον αντίκτυπο που έχουμε στο μέλλον του κλάδου.

Η Softweb μίλησε στις επιχειρήσεις της Κρήτης
Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ εμπιστεύθηκε την Softweb για το "ARIS FC Official App"