06.02.2024

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης Money Show 2024 που διοργανώνει το Ελληνο-Ιταλικό Επιμελητήριο, ο Τεχνικός Διευθυντής της Softweb, κος Ασημακόπουλος, θα παρουσιάσει μια νέα καινοτόμα λύση για τον κλάδο των Smart Cities:

την Smart Tourist Card, ένα πρωτοποριακό προϊόν που φέρνει τεχνολογική Επανάσταση στον Τουρισμό & υπόσχεται να ανατρέψει τον τρόπο που οι ταξιδιώτες ανακαλύπτουν και αλληλεπιδρούν με τον τουριστικό προορισμό.

Η Smart Tourist Card, ένα από τα πιο σημαντικά blockchain έργα της χώρας, είναι μια futureproof ενέργεια που έρχεται να διαμορφώσει τον τρόπο που οι ταξιδιώτες αλληλεπιδρούν με τον προορισμό επίσκεψής τους. Βασιζόμενη στην ασφάλεια της τεχνολογίας blockchain, αυτή η κάρτα προσφέρει διάφορες λειτουργικότητες που κάνουν το ταξίδι πιο ευέλικτο και βελτιώνουν την εμπειρία των χρηστών.

Στη συνέχεια ο Εμπορικός Διευθυντής της εταιρείας, κος Χατζηγεωργίου, θα ενημερώσει το κοινό για δύο επιπλέον ολοκληρωμένες λύσεις καθετοποιημένες για τον Ψηφιακό Μετασχηματισμό του τουριστικού κλάδου, το Horeca Suite και το Hospitality Transfers Tool.

Softweb x Viva Wallet: Έναρξη συνεργασίας στο επίπεδο Fintech
48th Deree Career Days: Η Softweb συμμετέχει για δεύτερη συνεχή χρονιά!