13.11.2023

Θεσσαλονίκη 10.11.2023

Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει με περηφάνια την ανανέωση της επιτυχημένης συνεργασίας της με την Softweb, μια εταιρεία ανάπτυξης λογισμικού με περισσότερα από 15 χρόνια εμπειρίας στον τομέα των νέων τεχνολογιών.

Η εφαρμογή “ARIS FC Official App”, που δημιουργήθηκε από την Softweb, αποτελεί το αποτέλεσμα της στενής συνεργασίας μεταξύ των δύο εταιρειών και βασίζεται στην αμοιβαία εμπιστοσύνη που τις ενώνει.

Η Softweb ανέλαβε τον σχεδιασμό και την ανάπτυξη αυτής της εφαρμογής, προσφέροντας στους φίλαθλους της ΠΑΕ ΑΡΗΣ μια αξέχαστη εμπειρία. Η εφαρμογή δημιουργήθηκε με γνώμονα την αγάπη για την ομάδα, την πρόθεση να παρέχει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες και με στόχο να συνδυάσει την τεχνολογία με τον αθλητισμό.

Οι “Αρειανοί” τώρα έχουν την ευκαιρία να προσεγγίσουν την ομάδα τους με έναν εντελώς νέο τρόπο, αξιοποιώντας τα πλεονεκτήματα μιας ολοκληρωμένης ψηφιακής εφαρμογής. Αυτή η εφαρμογή παρέχει πληροφορίες σχετικά με την ομάδα, αγωνιστικά αποτελέσματα, νέα, ακόμη και τη δυνατότητα αγοράς επίσημων αναμνηστικών προϊόντων με το σήμα του “Θεού του Πολέμου” από την online boutique.

Η εφαρμογή προσφέρει επίσης τη δυνατότητα στην ΠΑΕ ΑΡΗΣ να μοιραστεί με τους οπαδούς της τα αποτελέσματα και τις βαθμολογίες προηγούμενων αγώνων μέσα από ένα user friendly περιβάλλον με φίλτρα που διευκολύνουν την αναζήτηση του χρήστη (π.χ. ανά αγωνιστική περίοδο ή πρωτάθλημα).

Επιπλέον, τους δίνει τη δυνατότητα να ενημερωθούν για επερχόμενους αγώνες και να κλείσουν πρώτοι το εισητήριο τους. Τέλος, οι χρήστες μπορούν να περιηγηθούν εικονικά στο γήπεδο #ΚλεάνθηςΒικελίδης, να απολαύσουν πλούσιο φωτογραφικό υλικό και βίντεο, καθώς και να ψηφίσουν τον #MVP της αγωνιστικής.

Οι φίλαθλοι της ΠΑΕ ΑΡΗΣ μπορούν πλέον να μάθουν την ιστορία της αγαπημένης τους ομάδας με ένα κλικ, ενώ παράλληλα ενημερώνονται πρώτοι για τα νέα και τις ανακοινώσεις offline και μέσω push notifications.

Με αυτήν τη συνεργασία, η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ενισχύει την διαδικτυακή παρουσία της ομάδας και προσφέρει μια πλούσια ψηφιακή πλατφόρμα στους φίλαθλους της, διαθέσιμη για λήψη σε συσκευές Android και iOS.

Android: https://play.google.com/store/apps/details?id=gr.softweb.aris&hl=en&gl=US&pli=1

iOS: https://apps.apple.com/gr/app/aris-fc-official-app/id1537981309

Ο Τεχνικός Διευθυντής της Softweb «Καλύτερος Επόπτης Πρακτικής Άσκησης»
Η Softweb παρουσίασε το νέο της προϊόν στα πλαίσια της Philoxenia International Tourism Expo