21.03.2023

Η Softweb, ένας από τους κορυφαίους παρόχους Web και Mobile τεχνολογικών λύσεων με εξειδίκευση στην ανάπτυξη επιχειρηματικών λογισμικών χονδρικής πώλησης, την Δευτέρα 20 Μαρτίου πραγματοποίησε εκδήλωση υπό την αιγίδα του Επιμελητηρίου Έβρου, με θέμα “Γιατί ο Ψηφιακός Μετασχηματισμός αφορά άμεσα την Μικρομεσαία εταιρεία της Περιφέρειας.

Στο τέλος της εκδήλωσης ακολούθησε δεξίωση και οι παρευρισκόμενοι, ενθουσιασμένοι και πλήρως ενημερωμένοι, αντάλλαξαν απόψεις για τον ρόλο της τεχνολογίας στην ανάπτυξη των επιχειρήσεων τους, ενώ παράλληλα τους δόθηκαν συγκεκριμένες συμβουλές και πρακτικά εργαλεία για να ξεκινήσουν τη δική τους ψηφιακή μετάβαση.

Κεντρικός ομιλητής του event ήταν ο Εμπορικός Διευθυντής της Softweb, κος Χατζηγεωργίου Δημήτρης, οποίος ανέφερε μεταξύ άλλων: “Ξεκινάμε μια σειρά ενημερώσεων σε πόλεις-ορόσημα της Ελλάδος. Ως πρώτο μας σταθμό επιλέξαμε την Αλεξανδρούπολη συμβολικά, καθώς αποτελεί βασικό ενεργειακό κόμβο και έχει ιδιαίτερη ανάγκη για ψηφιακό μετασχηματισμό. Συνεχίζουμε με αμείωτο ρυθμό να παρουσιάζουμε τις τελευταίες τάσεις και τα πλεονεκτήματα της ψηφιακής μετάβασης για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις και να εξηγούμε πώς ο ψηφιακός μετασχηματισμός μπορεί να βοηθήσει στην ανάπτυξη τους και στην αύξηση της αποδοτικότητάς τους.”

Ο CEO της Softweb, κος Δημητρακόπουλος Χαράλαμπος, δήλωσε: “Η Softweb πρεσβεύει την καινοτομία και υποστηρίζει τον ψηφιακό μετασχηματισμό των επιχειρήσεων, απαραίτητη διαδικασία για να επιβιώσουν. Στόχος της Δράσης που πραγματοποιήσαμε ήταν να δώσουμε τις απαραίτητες πληροφορίες για την ένταξη κάθε εταιρείας στη νέα ψηφιακή εποχή προκειμένου να παραμείνουν ανταγωνιστικές τόσο σε εγχώριο, όσο και σε διεθνές επίπεδο.”

Η Softweb στηρίζει τις νεοφυείς επιχειρήσεις!
O CEO της Softweb μιλάει για τη Γυναικεία Επιχειρηματικότητα