15.01.2024

Θεσσαλονίκη, 15.01.2024

Η Softweb, κορυφαία εταιρεία ανάπτυξης επιχειρηματικού λογισμικού νέων τεχνολογιών (Web & Mobile), ανακοινώνει με υπερηφάνεια την επιτυχημένη ολοκλήρωση του 2023, ενισχύοντας τη δέσμευσή της στην καινοτομία και τη συνεχή ανάπτυξη.

Το 2023 αποτέλεσε έτος προόδου για την εταιρεία, γεγονός που αντανακλάται σε 30% αύξηση στα οικονομικά της μεγέθη και σε μία σειρά από επιμέρους επιτυχίες.

Ολοκλήρωση Επενδυτικού πλάνου Ανάπτυξης προϊόντος για την αγορά των Smart Cities

Ένα αξιοσημείωτο κεφάλαιο για τη χρονιά που πέρασε αποτελεί η ένταξη ενός νέου προϊόντος, στην φαρέτρα των λύσεων της εταιρείας, της Έξυπνης Τουριστικής Κάρτας. Πρόκειται για μια καινοτόμα προσέγγιση που αλλάζει τον τρόπο που ταξιδεύουμε και ανακαλύπτουμε τον κόσμο, στηριζόμενη στην ασφάλεια της τεχνολογίας blockchain. Η Έξυπνη Τουριστική Κάρτα αναδεικνύεται ως ένα σημαντικό έργο που προωθεί κάθε πόλη ως πρωτοπόρο τουριστικό προορισμό και προσφέρει στους ταξιδιώτες μια αξέχαστη εμπειρία.

Επέκταση του Softweb Business Suite

Εκτεταμένη αναβάθμιση σημείωσε η πιο σημαντική λύση της εταιρείας, το Softweb Business Suite, που ενσωματώνει όλες τις απαραίτητες λειτουργικότητες μιας επιχείρησης σε ένα μόνο λογισμικό με Omnichannel λογική, ενώ παράλληλα αυξήθηκαν οι εγκαταστάσεις της σε περισσότερες από 500 επιχειρήσεις.

Διεύρυνση πελατειακής βάσης

Το 2023 επετεύχθη αξιοσημείωτη ποσοτική & ποιοτική διεύρυνση της πελατειακής βάσης, γεγονός που τοποθετεί τη Softweb ανάμεσα στους ηγέτες παρόχους επιχειρηματικών λύσεων σε επίπεδο νέων τεχνολογιών.

Επεκτάθηκε το πελατολόγιο της με 108 νέες εταιρείες, μεταξύ αυτών είναι: ISOMAT Α.Β.Ε.Ε, ΠΥΡΑΜΙΣ ΜΕΤΑΛΛΟΥΡΓΙΑ Α.Ε., ΠΗΓΑΣΟΣ Α.Ε., ΠΑΤΑΚΗΣ Σ Α.Ε., DOMOTEL Α.Ε., ΧΩΡΙΑΤΙΚΗ ΖΥΜΗ Ι.Κ.Ε., UNIMAC Α.Ε., ΛΙΑ ΦΑΡΜ Α.Ε., ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΑΡΜΑΚΑΠΟΘΗΚΗ Α.Ε., Θ. Κ. ΣΚΑΓΙΑΣ Α.Β.Ε.Ε., ΙΑΝΟΣ Α.Ε. , ΜΑΛΛΙΑΡΗΣ Α. ΠΑΙΔΕΙΑ Α.Ε., GOLDEN HOME Α.Ε., MOTO MARKET Α.Ε., ΜΕΛΛΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ & ΣΙΑ Ο.Ε. “GEMMA”, ΖΕΩ ΑΡΤΟΠΟΙΙΑ Ε.Ε., KYANA HELLAS Α.Ε., UNIPAP ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ Α.Ε., ΡΗΓΑΣ Π. ΥΛΙΚΑ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ Α.Ε., ΑΝΑΤΟΜΙΚ ΧΕΛΠ Α.Ε., FIXMOBILE HELLAS Α.Ε., ΒΙΟΣΑΡΠ Α.Ε., Ν. ΠΟΥΛΑΚΗΣ A.E.B.E., ΒΙΑΚΑΡ Α.Ε., DN FOOD Α.Ε., ΑΓΚΡΙΜΟΡ Α.Ε., SMK GROUP Ι.Κ.Ε.

Δράσεις ενημέρωσης επιχειρήσεων περιφέρειας για τον ψηφιακό μετασχηματισμό

Σημαντικό μέρος της επιτυχημένης πορείας της Softweb, αποτέλεσε η διοργάνωση μιας εκτενούς περιοδείας σε μεγάλες πόλεις της περιφέρειας, όπως η Αλεξανδρούπολη, ο Βόλος και το Ηράκλειο. Με εκδηλώσεις, σεμινάρια και προσωπικές συναντήσεις, η Softweb ενημέρωσε επιχειρηματίες για τον ψηφιακό μετασχηματισμό και τον τρόπο ανάπτυξης των επιχειρήσεών τους. Μια συναρπαστική εμπειρία, πλούσια σε πληροφορίες και καινοτόμες ιδέες, που ενίσχυσε τη σχέση της Softweb με τον επιχειρηματικό κόσμο και την τεχνολογική κοινότητα.

Ο κ. Δημητρακόπουλος, Διευθύνων Σύμβουλος της Softweb, σχολιάζοντας τα αποτελέσματα, προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

“Η Softweb νιώθει πιο δυνατή από ποτέ. Τα αποτελέσματα και οι δράσεις της εταιρείας το 2023 είναι μια επιβεβαίωση της ηγετικής μας θέσης στον τομέα του Business Software σε επίπεδο Νέων Τεχνολογιών στην Ελλάδα. Επικεντρωνόμαστε στην ανάπτυξη των προϊόντων μας και στην αποτελεσματική εμπορική τους εκμετάλλευση. Η επιπλέον ενδυνάμωση της ομάδας μας το 2023 με έμπειρα και καταρτισμένα στελέχη συμβάλλει καθοριστικά σε αυτό το εγχείρημα. Είμαστε ιδιαίτερα αισιόδοξοι για τη νέα χρονιά και πλήρως προετοιμασμένοι να αποτελέσουμε στρατηγικό συνεργάτη των επιχειρήσεων που μας εμπιστεύονται με στόχο να τους προσφέρουμε προστιθέμενη αξία μέσα από τις λύσεις μας. Έχουν ήδη τεθεί οι βάσεις για τον νέο αναπτυξιακό κύκλο της Softweb στην Ελλάδα και στο εξωτερικό για την περίοδο 2024-2026.”

Η Softweb μίλησε για τον Ψηφιακό Μετασχηματισμό στην επιχειρηματική κοινότητα του Βόλου
Digihart: Η νέα θυγατρική του Oμίλου Softweb